Фірма у Харкові відмила три мільйони на незаконних оборудках

17.04.2015 07:55 Влада
vkurse.ua vkurse.ua
Податкова міліція Харківщини накрила підприємців, які «законсервували» свої податки.

Працівники податкової міліції ДПІ у Дзержинському районі Харкова виявили підприємство, яке за півтора року своєї діяльності залишило державний бюджет без коштів на загальну суму близько 2,9 млн грн.

Про це повідомляє виконуючий обов’язки начальника оперативного управління ГУ Міндоходів у Харківській області Дмитро Резніченко.

Приватне підприємство, що займалося виробництвом харчових консервантів, з квітня 2012 року до кінця 2013 року неодноразово укладало угоди з однією з харківських фірм. Однак, перевірки показали, що підприємство-компаньйон існує лише на паперах, а за допомогою фіктивних послуг винахідливі підприємці заробили кругленьку суму.

«В ході перевірок встановлено, що дане підприємство занизило податок на додану вартість за загальну суму більше 52 тисяч гривень та податок на прибуток на суму більше ніж 2 мільйони 850 тисяч гривень», - зазначає Дмитро Резніченко.

Дане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України.

Наразі слідство триває.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта