Гімназію "Кадетський корпус" створять у Харкові - Міноборони

27.06.2013 12:08 Влада
http://www.stgeorgecadet.org http://www.stgeorgecadet.org
- На самому високому рівні вже остаточно вирішено про створення у Харкові Державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус».

Із середніх класів і до набуття повної середньої освіти хлопчики вивчатимуть там основи військової справи. Запрацює нова структура вже цього року, - повідомив перший заступник Міністра оборони України Олександр Олійник в ході відеоконференції з харківськими військовими.

Також безквартирних військових цікавили темпи будівництва постійного та службового житла для сімей захисників Вітчизни на території Харківщини.

- Зведення будинків для людей у погонах відбуватиметься за рахунок надходження коштів від реалізації вивільнених військових містечок. При цьому, Харківська область в цьому плані знаходиться у одній з найкращих ситуацій через велику площу вільних військових земель, - зауважив Олександр Олійник.

- Саме зараз завершується питання щодо введення в дію трьох будинків, що розташовуються в Чугуївському районі. Для остаточної добудови цих об’єктів ми направлятимемо необхідні для цій справи ресурси і справа ця надовго не затягнеться. Також ми активно думаємо разом із регіональним квартирно-експлуатаційним відділом над продовженням роботи в цьому напрямку в інших населених пунктів Харківщини, - сказала директор департаменту капітального будівництва Лариса Храмченко.

Автор: Администратор сайта