Голова Державної фіскальної служби у Харкові не затверджений офіційно

03.04.2015 14:02 Влада
Державна фіскальна служба України не затвердила кандидатури заступників, начальників районних інспекцій, голів департаментів ГУ ДФС у Харківській області.

Власне не затверджений на посаді і голова ГУ ДФС у Харківській області.

Про це повідомив в. о. голови служби Михайло Гагаркін.

"Чому не призначають - я не знаю. Йде велика дискредитація. Проти нас йде боротьба. За моєю спиною йдуть призначення. Вчора прийшов наказ про призначення без мого погодження заступника начальника СБ (Управління внутрішньої безпеки Харківської ГФС Дениса Кошикова. - РБК-Україна)... Про те, що сюди йде Ковилін, я знаю", - сказав в. о. начальника ГУ ДФС України в Харківській області.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві фінансів знаходиться на розгляді подання Державної фіскальної служби України від 24.03.2015 № 155/5/99-99-04-01-01, яким пропонується призначити начальника ГУ Державної фіскальної служби України у Запорізькій області Олексія Кавиліна на аналогічну посаду в Харківській області.

За ініціативи Михайла Гагаркіна раніше були звільнені троє його заступників - Володимир Кизима, Ольга Бірсан, Тетяна Маслова. Ще один заступник Світлана Пажина звільнена не була, оскільки перебувала на лікарняному. Перший заступник начальника ГУ ДФС України в Харківській області Ігор Репешко, який курирує роботу органів податкової міліції, зберіг свою посаду.

Джерело: РБК-Україна
Автор: Администратор сайта