Кернес: Я не приїхав за посадами, а повернувся у свою родину (ФОТО)

17.06.2014 13:24 Влада

Сьогодні приблизно о 15.00 у аеропорту Харкова приземлився літак з міським головою Геннадієм Кернесом.  Пройшовши контроль, Геннадій Кернес привітався з харків'янами, які чекали його біля виходу з аеропорту.

Також міський голова дав прес-конференцію.

- Я повністю здоровий, зараз займаюся відновленням своїх функціональних можливостей. Я як був мером, так ним і залишаюся. Я повернувся не для того, аби мститися або з'ясовувати стосунки, та не за посадами, - сказав Геннадій Кернес.

Також Геннадій Кернес прокоментував чутки щодо його можливого призначення на посаду губернатора Харківщини.
- Я не отримував таких умов, призначення губернатора - компетенція Президента України. Коли таке рішення буде прийнято - про це всіх повідомлять, - сказав Геннадій Кернес. - Сьогодні я міський голова. Якщо є запитання з цього приводу, то я готовий на них відповісти. Я не приїхав за посадами, а повернувся у свою родину.

Нагадаємо, 28 квітня Геннадій Кернес був поранений під час пробіжки по Бєлгородському шосе в Харкові. Охоронці, що супроводжували його на мікроавтобусі, доставили його в лікарню швидкої і невідкладної допомоги, де лікарі зробили меру операцію, ввели його в медикаментозний сон і підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

У ніч на 29 квітня Геннадія Кернеса у супроводі дружини і бригади ізраїльських лікарів перевезли в один із шпиталів Ізраїлю. Там йому зробили ще низку операцій, в тому числі на хребті і на легені. 2 травня віце-мер Харкова Світлана Горбунова-Рубан повідомила, що загроза життю Геннадія Кернеса минула і його відключили від апарату штучної вентиляції легенів. 12 травня мер Харкова повідомив, що почав дистанційно керувати містом.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта