Конкурс у харківські поліцейські продовжений на три тижні. Ека Згуладзе

13.07.2015 08:03 Влада
Фото: ua-today.com Фото: ua-today.com
Набір кандидатів в поліцію Харкова, Одеси, Львова продовжений на три тижні у зв'язку із збільшеним інтересом до структури.

Про це повідомила журналістам в Одесі перший заступник глави МВС України Ека Згуладзе, передає "Інтерфакс".

За її словами, набір триватиме з 15 липня по 7 серпня. Крім того, найближчим часом розпочнеться набір до поліції Миколаєва.

Е. Згуладзе зазначила, що якщо буде достатньо гідних кандидатів, то поліція зможе забезпечувати порядок на вулицях не тільки обласних центрів, а й менших міст в областях.

Перший заступник глави МВС розповіла, що програма навчання для одеських поліцейських урахує всі тонкі моменти, які були виявлені в Києві.

"Ми зробимо додаткові курси водіння. Хоча для об'єктивності я повинна сказати, що водіння цих машин не таке просте, як здається. Гібридні машини настільки тихі, абсолютно не почуєш мотор, що ускладнює відчуття контролю машини... Ми будемо зввертатити додаткову увагу на курси водіння. Також на оформлення ДТП ", - сказала Е. Згуладзе.

Також вона розповіла, що наступного тижня з поліції Києва будуть звільнені перші співробітники, які не виправдали покладену на них довіру.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта