Куди витрачено бюджетні кошти, розповів голова Харківської облради

13.12.2012 13:45 Влада
фото прес-служби Харківської облради фото прес-служби Харківської облради

На ремонти і реконструкцію об'єктів соціальної сфери в Харківській області цього року було витрачено 90 млн грн з обласного бюджету.

Про це повідомив голова Харківської облради Сергій Чернов під час зустрічі із жителями Хрестищенської сільської ради Красноградського району.

Він розповів, що з листопада 2011 по грудень 2012 року депутати ухвалили 285 рішень (з початку каденції - 575). З них 199 рішень виконано, 86 виконуються під контролем депутатського корпусу. За звітний період голова облради провів 30 прийомів громадян.

- 90 млн. грн. цього року було направлено на будівництво об’єктів соціальної сфери, на реконструкцію і ремонти, - зазначив Сергій Чернов. - З цієї суми майже 38 млн. грн. було направлено через обласні галузеві програми, решта коштів ми направили через субвенції районам, містам обласного значення.

Голова обласної ради також підкреслив, що зі 120 обласних галузевих програм зараз реально виконуються 42. Тому більшість програм будуть скорочуватися при плануванні обласного бюджету на 2013 рік. При цьому пріоритетними будуть вважати проекти, що передбачають розвиток бізнесу і створення робочих місць і залучення інвестицій у виробництво.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта