Куди їдуть переселенці з Донбасу. Статистика по областях

27.03.2015 08:00 Влада
dozor.kharkov.ua dozor.kharkov.ua
Найбільше число переселенців розміщено в Харківській області (сто п'ятдесят тисяч).

В інші регіони нашої країни завдяки роботі співробітників Міжвідомчого координаційного штабу, а також регіональних штабів було переселено вісімсот дві тисячі шістсот двадцять п'ять осіб, повідомляє урядовий портал.

За інформацією КМУ, в Луганській області (сто п'ятдесят одна тисяча), Донецькій області (майже сто чотири тисячі), а також у Дніпропетровській, Запорізькій, Київській областях та Києві.

Найменше тимчасових переселенців у Чернівецькій та Тернопільській областях (приблизно дві з половиною тисячі). Більше трьох тисяч переселенців в Івано-Франківській області і по три з половиною тисячі у Рівненській, Волинській та Закарпатській областях.

Для розселення більш 14500 людей знайдено 859 об'єктів, повідомляє КМУ. В даний момент населення може у себе розмістити Вінницька, Житомирська, Хмельницька, Волинська та Івано-Франківська області. А в Києві, Хмельницькій, Донецькій та Дніпропетровській областях можна розмістити хворих, які потребують стаціонарного лікування. Для проживання людей похилого віку та інвалідів створені всі умови в Тернопільській, Рівненській, Київській та Закарпатській областях.

Автор: Администратор сайта