Марш у центрі Харкова: вийшли міліція, військові, курсанти, МНСники (ФОТО)

06.05.2015 14:00 Влада
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Міліція, військові, курсанти, діти у національному вбранні. На площі Свободи у Харкові - урочистий розвід силових структур міста.

У заході брали участь близько 2,5 тис. осіб, бронетехніка та кінологи. На наряд для охорони громадського порядку вийшли співробітники МВС, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, Нацгвардії, курсанти військових вишів Харкова.

Крім цього, в область переведено близько 200 силовиків із прилеглих регіонів. Що стосується спецтехніки, то її будуть задіювати в разі потреби.



Голова ГУ МВСУ у Харківській області Анатолій Дмитрієв також зазначив, що особливі заходи охорони громадського порядку будуть вжиті на "Висоті маршала Конєва" та Меморіалі Слави в Лісопарку. Однак, за його словами, поки немає необхідності задіяти рамки для пропуску відвідувачів на ці об'єкти.

ФОТОГАЛЕРЕЮ ДИВІТЬСЯ ТУТ

Як зазначив начальник управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар, на 1 травня правоохоронці вже відпрацювали в посиленому режимі, на 9 травня будуть прийняті більш суворі заходи безпеки.

"Серед них є ті, якіих люди можуть побачити, наприклад, на кожній станції чергують курсанти інституту підвищення кваліфікації юристів, а є і секретні заходи. Частина заходів проходить в нічний час", - повідомив Пивовар.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта