Мегазамінування центру Харкова вчора виявилося хибним

03.06.2015 06:39 Влада
фото Романа Шупенка фото Романа Шупенка
Вчора, 2 червня, після 18 години у центрі міста натовп людей, що поверталися додому з роботи, був змушений іти пішки до станцій метро "Наукова" або "Радянська".

Причина тому - мегазамінування центру Харкова, яке, на щастя, не підтвердилося.

Як повідомили у прес-службі ГУ МВСУ Харківської області, станом на 18.30 2 червня жодних вибухових пристроїв або речовин правоохоронці не виявили.

Впродовж декількох годин працівники міліції ретельно оглянули будівлю Господарського суду, звідки було евакуйовано близько 250 осіб, територію площі Свободи та 5 виходів з метро. В цілому було оглянуто майже 125 тисяч квадратних метрів території.

Факти подій внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, зловмисники "замінували" відразу кілька об'єктів інфраструктури у центрі Харкова: два під'їзди Держпрому, де знаходиться Господарський суд області, частину площі Свободи та п'ять виходів зі станцій метро "Університет" та "Держпром".

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта