На Великдень працювати на кордон вийдуть депутати, священики та прикордонники

10.04.2015 08:18 Влада
www.photoukraine.com www.photoukraine.com
Прикордонники розповіли про особливості перетинання українсько-російського кордону жителями прикордоння під час проведення святкових та поминальних днів.

Пропуск громадян, які проживають в межах селищних рад, прилеглих до українсько-російської ділянки кордону, та прямують на транспортних засобах, буде здійснюватися у міжнародних та міждержавних пунктах пропуску, а в місцевих пунктах пропуску та окремих визначених місцях – у пішому порядку та у світлий час доби з 11 по 19 квітня поточного року, повідомляє прес-служба відомства.

Крім того, до здійснення пропускних операцій будуть залучатися депутати селищних та районних рад, за необхідності – представники громадських організацій та духовенства.

На період пропуску прикордонники використовуватимуть переносні пристрої для проведення ретельної перевірки документів осіб за наявними в Держприкордонслужбі базами даних та забезпечуватимуть цілодобове чергування ситуативних груп для реагування у випадку зміни обстановки, а також з метою локалізації конфліктних (нестандартних) ситуацій у пунктах пропуску та на державному кордоні.

Детальну інформацію про окремо визначені місця, де буде здійснюватися пропуск, можна дізнатися безпосередньо у селищних радах тих населених пунктів, які знаходяться на лінії державного кордону.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта