Народним депутатам пропонують переголосувати відставку Кабміну

18.02.2016 09:10 Влада
На сайті Верховної Ради з'явилися постанови про скасування результатів голосування щодо недовіри Кабміну і призначення переголосування.

Постанови нардепів опубліковані на сайті парламенту.

Так, проект постанови № 4092 про скасування результатів голосування Верховної Ради від 16 лютого 2016 роки за основу і в цілому проекту постанови про відповідальність Кабміну (щодо прийняття резолюції недовіри Кабінету Міністрів України) і розгляду проекту відповідно до процедури, передбаченої Законом України «Про Регламент Верховної Ради України» зареєстрували депутати Олег Мусій, Дмитро Добродомов, Богдан Матковський та Андрій Антонищак.

Інший проект постанови № 4093 про скасування результатів голосування і проведення переголосування щодо прийняття резолюції недовіри Кабміну зареєстрували нардепи Сотник від «Самопомочі» та Ігор Луценко від «Батьківщини».

Нагадаємо, 16 лютого Верховна Рада України не змогла проголосувати за проект постанови про недовіру Кабінету Міністрів України на чолі з Прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком. За проект постанови про недовіру уряду на засіданні у вівторок, 16 лютого, проголосували 194 народні депутати з 226 мінімально необхідних, - повідомляє Інтерфакс-Україна.

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта