Неповнолітні постраждали у теракті у Харкові. Відповідатимуть батьки

23.02.2015 09:48 Влада
У Харківській міськраді повідомили про стан здоров'я постраждалих від вибуху під час Маршу гідності біля Палацу спорту.

За словами заступника міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлани Горбунової-Рубан, з 11 постраждалих під час теракту п'ятеро дітей та неповнолітніх.

Міліція з'ясовує обставини, через які вонипостраждали. Якщо з'ясується, що неповнолітні були під час ходи без нагляду батьків, то останнім доведеться відповідати.

Міліції вдалося попрацювати з усіма потерпілими, крім двох, які перебувають у важкому стані. Хлопчик 15 років продовжує перебуває в комі, у нього черепно-мозкова травма. Ще в одного постраждалого поранення черевної порожнини, він у важкому стані.

П'ять осіб поступили в багатопрофільну лікарню №17. Сьогодні стан постраждалих трактується як середньої тяжкості.

Про це повідомив лікар лікарні №17 Аркадій Давидов. Вчора, через характер ушкоджень, стан пацієнтів трактували як тяжкий. Але сьогодні стан пацієнтів стабільний. У всіх постраждалих виявлені осколкові поранення.

У лікарні, в числі п'яти постраждалих, також знаходиться дівчина 16-ти років. Її стан стабільний, середньої тяжкості.

Постраждалі поступили в лікарню в шоковому стані. Вчора, під час ургентних операцій, лікарі видалили не всі осколкові фрагменти. Пацієнтам необхідний додатковий огляд та обстеження, а надалі - і великі планові операції.

Всі постраждалі відмовилися спілкуватися з будь-ким, крім родичів. Ніяких коментарів вони поки не дають.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта