Новий автобусний маршрут відкрили з Харкова

28.07.2014 09:47 Влада
www.bus.kharkov.ua www.bus.kharkov.ua
Жителі села Довжик та члени дачного кооперативу «Залив» нарешті можуть безперешкодно їздити до Харкова прямим автобусом.

Кілька тижнів тому відкрито новий автобусний маршрут, і тепер тричі на день здійснюються рейси з Довжика до Харкова й назад. Для місцевих жителів це справді радісна подія, адже вони добивалися цього три роки. Раніше до обласного центру доводилося добиратися з пересадками або електричкою, що ходить лише двічі на день, що особливо незручно для людей, які працюють чи навчаються в Харкові, а самі живуть у Довжику. Так само «мучились» і дачники, яким доводилося розробляти складний маршрут із повними сумками.

Читайте також: ЗІ СЛОВ'ЯНСЬКА НА ХАРКІВ ПУСТИЛИ БЕЗКОШТОВНІ ЕЛЕКТРИЧКИ
                      БІЛОРУСЬКІ ПОЇЗДИ ПРИПИНЯЮТЬ ЇЗДИТИ ЧЕРЕЗ ХАРКІВ
                       ПОЇЗД ХАРКІВ – БЕРДЯНСЬК ЗМІНЮЄ МАРШРУТ ЧЕРЕЗ ПІДРИВ КОЛІЇ

Автобуси ж нового маршруту здійснюють рейси з Довжика до Харкова щоденно о 6.30, 10.30 та 16.00. З Харкова до Довжика автобус виїжджає о 8.15, 13.20 та 18.05.

За словами місцевих, на маршруті працюють нові комфортні автобуси. І хоча жителі Довжика вже й так задоволені, вони просять, щоб пустили ще один – вечірній рейс. Він дозволив би людям, що працюють у Харкові, повертатися додому прямим автобусом.

– Дійсно, місцеві жителі висловлюють таке побажання. Враховуючи те, що маршрут затребуваний (автобуси відправляються до Харкова повні), ми сьогодні розглядаємо таку можливість. Швидше за все, уже зовсім скоро ми пустимо ще один рейс. Попередньо плануємо, що з Харкова автобус виїжджатиме о 19.15, а з Довжика – близько 19.00, – розповів директор ВАТ «Восток» Євген Шатохін.

Інна Пирлик, матеріал з газети "Слобідський край" № 89 від 26.07.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта