Область отримала понад 200 мільйонів гривень на будівництво ФОКів, очисних споруд і лікарень

04.03.2021 15:31 Влада
Харківська обласна рада сьогодні, 4 березня, виділила понад 27 мільйонів гривень на співфінансування проєктів Державного фонду реконструкції та розвитку. У 2021 році за кошти ДФРР в області реалізовуватимуть сім проєктів.

На проведення будівельних та ремонтних робіт семи об’єктів Харківщина отримала з Державного фонду регіонального розвитку понад 228 мільйонів гривень.

Під час позачергової сесії Харківської обласної ради 4 березня депутати виділили з обласного бюджету 27 мільйонів гривень на співфінансування.

Зокрема, близько 100 мільйонів гривень буде виділено на будівництво Онкоцентру. Воно відбуватиметься у дві черги. На першу виділили 50 мільйонів, на другу – 20 мільйонів.

Читайте також: На Харківщині відремонтують 11 приймальних відділень і 15 сільських амбулаторій

Також виділені кошти на ремонт Лозівського Палацу культури та реконструкцію Близнюківської ЦРЛ (загалом понад 20 мільйонів гривень). Кошти на співфінансування реконструкції очисних споруд у Малинівці виділені з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (понад 5 мільйонів гривень). Відповідні зміни внесені до обласного бюджету.

Читайте також: Чому на Харківщині ще не відкрили збудовані ФОКи

Також з ДФРР виділені кошти на будівництво фізкультурно-оздоровчих комплексів у Люботині та Чугуєві. Співфінансування робіт там відбуватиметься з місцевих бюджетів.

 

Автор: Тамара Кіч