Олександр Фельдман прокоментував рейтинг харківських політиків

05.09.2015 06:00 Влада
Фото: atn.ua Фото: atn.ua
Олександр Фельдман вважає, що міг би скласти конкуренцію на виборах чинному меру.

«Гуляй, голото, від рубля і вище», - так народний депутат України, співголова Політичної партії «Наш край» Олександр Фельдман прокоментував поширені низкою ЗМІ дані соціологічного опитування Київського центру політичного і економічного аналізу про рейтинг харківських політиків.

У коментарі до опитування було сказано, що Олександр Фельдман міг би скласти конкуренцію на виборах чинному меру, хоча до цього часу до кінця незрозуміло, чи піде на вибори Геннадій Кернес, і тому головну роль у виборчій кампанії гратимуть нові маловідомі кандидати.

«На жаль, сьогодні ряд кандидатів у мери займаються винятково голослівним піаром, не пропонуючи ніяких реальних механізмів вирішення найбільш животрепетних проблем Харкова, - заявив Олександр Фельдман. - На жаль, вилізли з шаф різні «нафталінові персонажі» і люди, які вирішили розкрутитися на проблемах міста, якому і так нелегко. Пишуть самі собі безглузді рейтинги, а нічого якісно не змінюється».

«Людей, які їм повірять, чекає жорстоке розчарування», - резюмував народний депутат.

Також політик повідомив, що може взяти участь у виюборах мера Харкова.

«Без мене, мене одружують. З одного боку, це дуже смішно, з іншого - так само сумно. За законом виборчий процес ще не почався. Часу для прийняття рішення про участь у виборах мера Харкова задосить», - зазначив Олександр Фельдман.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта