Під Харковом вирішили давню проблему з водовідведенням: забрали частину землі у санаторія

12.09.2014 07:14 Влада
uahotels.info uahotels.info
Система водопостачання та водовідведення у селі селищі Рай-Оленівка стара та частково зруйнована. Самі інженерні споруди знаходяться на території ПрАТ «Санаторій «Рай-Оленівка».

Створено робочу групу з метою вивчення та вирішення означеного питання із залученням представників Харківської районної ради, Пісочинської селищної ради, ПрАТ «Укрпрофоздоровниця», ПрАТ «Санаторій «Рай-Оленівка». Очолила робочу групу заступник голови Харківської обласної ради Людмила Давидова.

Проблема пов’язана з тим, що споруди водовідведення розташовані на території ПрАТ «Санаторій «Рай-Оленівка».

Як повідомляв на засіданнях робочої групи технічний директор установи В.Каменєв, вона не проводить оздоровлення населення, а займається наданням послуг із водопостачання та водовідведення мешканцям частини сел. Рай-Оленівка. Очисні споруди збудовані ще у 1973 році.

Із двох резервуарів стічні води потрапляють тільки на один, другий - у зруйнованому стані.

За результатами обговорення питання члени робочої групи дійшли висновку, що єдиним шляхом вирішення проблеми є передача систем водопостачання та водовідведення у власність територіальної громади Пісочинської селищної ради Харківського району.

Обласною радою спільно з ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» та Пісочинською селищною радою проведена відповідна робота, і на даний час селищною радою завершується оформлення права власності на земельну ділянку, що вилучена з постійного користування у ПрАТ «Санаторій «Рай–Оленівка», для обслуговування зазначеної системи водопостачання та водовідведення.

Автор: Администратор сайта