Підприємців Харківщини реєструють люди без юридичної освіти

27.02.2013 12:17 Влада
http://vk.com http://vk.com
Половина співробітників Державної реєстраційної служби в Харківській області, які реєструють фізичних осіб, не мають юридичної освіти.

Про це в ході семінару-практикуму для головів місцевих рад Зачепилівського, Красноградського, Кегичівського, Первомайського, Сахновщинського районів та Первомайського, який 26 лютого пройшов у Краснограді розповів начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції у Харківській області Вячеслав Ус.

За його словами, з 1 липня 2013 року фізичних осіб-підприємців буде реєструвати не Державна реєстраційна служба, як зараз, а Міністерство юстиції.

“Всі реєстратори в районах будуть знаходиться в нашому штаті”, - зазначив В'ячеслав Ус.

Він звернувся до голів адміністрацій із закликом допомогти реєстраторам переїхати на нове місце роботи. 

“Це дуже важливо. Якщо ми заблокуємо перереєстрацію, ми зупинимо роботу підприємств. Тому прохання допомогти на місцях, чим можете, в питанні переселення реєстраторів, ви всі їх добре знаєте”,  - зазначив Вячеслав Ус.

Він зазначив, що в зв'язку з тим, що половина співробітників Державної реєстраційної служби в Харківській області, які реєструють фізичних осіб, не мають юридичної освіти, зараз вирішується питання, щоб зарахувати цих людей у штат без цієї кваліфікаційної вимоги.

Андрій Войніцький

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта