Побиття судді у Харкові. Оприлюднено протокол допиту судді та охоронця (ДОКУМЕНТ)

14.06.2013 11:58 Влада
http://dozor.kharkov.ua/ http://dozor.kharkov.ua/

Свідок у справі побиття судді у Харкові спростовують слова співробітників Державної служби охорони про те, що суддя намагався заволодіти їхньою зброєю.

Про це УНН повідомив співрозмовник наближений до правоохоронних органів.

У своїх свідчення начальник охорони ресторану, де стався інцидент, під час одночасного допиту засвідчив, що не бачив, як суддя намагався вихопити зброю.

Протокол одночасного допиту судді та начальника охорони, який є у розпорядженні УНН, свідчить, що суддя переплутав охоронця з громадянином РФ, який його вдарив.


Як пояснив співрозмовник агентства, начальник охорони відштовхнув росіянина, який вдарив суддю та опинився на місці кривдника в той самий момент, коли спантеличений ударом суддя підвівся на ноги. Останній, перебуваючи у шоковому стані, подумав, що саме начальник охорони є його кривдником і намагався його вдарити у відповідь, але охоронець відскочив у сторону і все обійшлося.

За свідченнями охоронця, суддя та його компанія у ресторані поводилися спокійно, а ось щодо росіян – на їх поведінку були певні нарікання, розповів співрозмовник.

У своїх свідчення охоронці ресторану розповідають, що після того, як суддя зробив зауваження компанії росіян, останні відреагували доволі агресивно і розпочали словесну перепалку.

Втрутилися охоронці, які запропонували компаніям заспокоїтися або залишити ресторан. На це зауваження компанія, де був суддя – вийшла, а ось росіяни продовжували поводити себе агресивно і залишившись один на один з охоронцями. Зрештою, розповів співрозмовник агентства, з посиланням на свідків, росіяни вийшли на двір, де вирішили продовжити перепалку з суддею. Охоронці свідчать, що спостерігали за подіями, але вирішили не втручатися до того моменту поки росіянин не вдарив суддю.

Крім того, співрозмовник агентства зауважив, що вже є результати експертизи, які свідчать, що у той вечір суддя випив менше однієї пляшки пива.

Нагадаємо, 

суддя Київського райсуду Харкова відпочив у пабі "Старгород" у ніч з середи на четвер 14 червня.

Під час перебування у пабі у судді виник конфлікт і бійка із групою чоловіків. Працівники пабу викликали співробітників ДСО, аби ті втихомирили чоловіків. 

Відео подій з камер спостереження пабу "Старгород" дивіться тут.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта