Порошенко розповів про величезний арсенал зброї та розслідування убивства офіцера СБУ

26.03.2015 12:55 Влада
Президент України Петро Порошенко сьогодні у Харкові прокоментував хід рослідування резонансного убивства офіцера СБУ Віктора Мандзіка у Волновасі.

- Я тримаю цю подію на контролі. Офіцер СБУ, який боровся з контрабандою на лінії зіткнення, був убитий мародерами незаконних збройних формувань, - сказав Петро Порошенко. - За цим мають бути рішучі кроки у двох напрямках: перше - це підвищення ефективності СБУ та ВСУ в зоні АТО та друге - координовані кроки усіх силових структур країни та зокрема військової служби правопорядку по роззброєнню НВФ.

Також Президент прокоментував розслідування цієї справи.

- Зараз ведеться розслідування. Затримано понад 30 злочинців. Вилучена величезна кількість зброї, - розповів Петро Порошенко. - Зараз я не хочу розголошувати інформацію. Але кількість затриманого арсеналу зброї вимірюється не десятками, а сотнями одиниць.

Нагадаємо, співробітника СБУ розстріляли на одній з вулиць Волновахи Донецької області в суботу, 21 березня. "Потерпілий від отриманих поранень помер у машині швидкої допомоги", - повідомив глава МВС Донеччини Аброськін.

Міліція веде розслідування вбивства співробітника СБУ Віктора Мандзіка. Кримінальну справу порушено за фактом створення збройного бандформування. Згідно з довідкою, отриманою журналістами 22 березня, МВС було порушено справу "за фактом організації озброєної злочинної банди, з метою вчинення нападів на підприємства, установи, організації та окремих громадян". У рамках цієї кримінальної справи міліцією розшукується підозрюваний у скоєнні вбивства помічник депутата від БПП Андрія Денисенка Денис Гордєєв.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта