Разом з харківськими депутатами засідатимуть представники громадськості

12.06.2013 06:03 Влада
http://kharkov.comments.ua/ http://kharkov.comments.ua/
12 червня відбулося спільне засідання керівництва та голів постійних комісій Харківської обласної ради з членами правління громадської ради при облдержадміністрації.

Голови комітетів громадської ради, а це Марина Вишневська, Михайло Будьонний та Валерій Рубан висловили низку цікавих пропозицій.

Зокрема, йшлося про належну підтримку обласного архіву та відзначення кращих об’єднань співвласників багатоповерхових будинків, а ще розвитку козацького руху на Харківщині.

- Сьогодні існує чимало форм взаємодії з громадською радою, до якої входять представники 133 організацій, при нині діючих 11 комітетах - зазначила голова цієї організації Ірина Давидова. – Під час недавньої зустрічі з головою обласної ради Сергієм Черновим була досягнута домовленість про участь представників громадськості в роботі постійних комісій.

Сподіваємося, що його діяльність у складі Координаційної ради з питань розвитку громадянського суспільства при Президентові України сприятиме внесенню змін та доповнень до Постанови Уряду №996 від 03.11.2010 р. «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». Адже, на думку представників громадських організацій нашого регіону, у даній редакції ця постанова звужує їх повноваження.

Голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності Микола Тітов запросив представників громадськості залучатися до роботи не лише постійних комісій, але й Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області. Це дозволить набагато швидше вирішувати актуальні питання області.

А ось начальник відділу по роботі з громадкістю та ЗМІ обласної ради Володимир Дягілев презентував присутнім можливості депутатського сайту і його новинки. Тут розміщена вся необхідна інформація про діяльність депутатського корпусу і вона для всіх відкрита. Тобто, кожен бажаючий має змогу відвідати цей сайт і отримати всю цікаву для нього інформацію.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта