Станції метро та автовокзали, де можна зігрітися у морози. Адреси у Харкові

10.12.2014 14:15 Влада
Відповідний документ затвердив виконавчий комітет Харківської міської ради на засіданні.

Згідно з рішенням виконкому, заходи будуть проводитись, коли встановиться температура нижче 20 градусів морозу.

Будуть встановлені намети ДСНС, де передбачено гаряче харчування, чай, а також допомога присутніх там соціальних працівників. Буде проводитися обов'язкове обстеження одиноких громадян, за необхідності їм будуть надавати допомогу.

До таких заходів будуть підключатися всі профільні служби. Крім того, місто планує підключити до благодійної діяльності підприємців, щоб забезпечити бездомних громадян продуктами харчування. У намети зможуть звертатися не тільки бездомні, а й ті харків'яни, які замерзли на вулиці.

Як повідомив начальник міського управління ГУ ДСНС України в Харківській області Володимир Юрченко, спочатку планується встановити п'ять пунктів обігріву - біля станцій метро «Пролетарська», «Холодна Гора», «Центральний ринок», «Героїв Праці» і в районі зупинки громадського транспорту «Одеська».

За словами Володимира Юрченка, таке розташування пунктів обумовлено тим, що в цих точках знаходяться кінцеві зупинки міського транспорту та станції метро, відповідно - там велике скупчення людей. У наметах надаватиметься питна вода, чай та бутерброди.

Автор: Администратор сайта