У кафе, барах, ресторанах Харківщини вводять активне відеоспостереження - Балута

23.01.2015 13:57 Влада
З метою посилення контролю за об'єктами інфраструктури та за місцями скупчення людей, уряд вимагає встановити на кожному такому об'єкті камери відеоспостереження.

Так, керівники областей мають скласти списки об’єктів транспорту, життєзабезпечення, адміністративних будівель, що підлягають посиленій охороні; збільшити кількість вуличних патрулів; окрім силових структур залучати до патрулювання громадськість; посилити роботу з оповіщення населення стосовно проведення заходів безпеки; використовувати засоби відеоспостереження, що вже є у наявності, та разом з приватним сектором зробити загальну базу даних; відпрацювати з власниками приватних об’єктів можливість зберігання відеозаписів на більш тривалий строк; щоденно проводити наради із залученням керівників всіх силових відомств для координації дій з проведення антитерористичних операцій.

За словами Ігоря Балути, майже всі завдання, поставлені сьогодні Прем’єр-міністром України, на Харківщині вже виконуються.

У переліку об'єктів державного та обласного значення, вибухонебезпечних, таких, що забезпечують життєдіяльність області, понад 300 закладів.

- Ми почали активно використовувати відеоспостереження. Приватні структури частково вже виконали наші рекомендації з приводу установки камер у своїх установах. Зараз видано розпорядження встановити відеоспостереження на всіх об'єктах громадського харчування, де більше 25 посадочних місць, - сказав губернатор області.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта