У новій Верховній Раді до харківського лобі увійдуть сімнадцять нардепів

28.10.2012 19:40 Влада
фото Юрія Борща фото Юрія Борща
Таку думку висловив кандидат у народні депутати Євген Мураєв під час прес-конференції.

Він зазначив, що кандидати у народні депутати добиралися за принципом взаємної комунікації і високих кваліфікаційних навичок, які дозволять ефективно працювати в парламенті. 

- У всіх кандидатів-мажоритарників головне завдання - забезпечити процвітання наших мажоритарних округів. Дуже сподіваюся, що до нашої групи долучаться і депутати, які пройшли за списками інших партій, і пріоритетом для яких буде саме виконання програм соціально-економічного розвитку Харківської області і лобіювання її інтересів. Тому я сподіваюся, що нас буде не 14, а набагато більше. За нашими оцінками, ця кількість наблизиться до 17 депутатів, - зазначив Євген Мураєв.

Також він зазначив, що особливих порушень на його окрузі не зафіксовано. Явка виборців склала 55%. Це менше, ніж у минулих роках. На думку кандидата в нардепи, цьому завадили погодні умови: на Харківщині цілий день йдуть зливи. Сам Євген Мураєв переконаний у свої перемозі.

- Я не буду називати попередні дані. Треба дочекатися результатів з «мокрою печаткою». Певен, що я переможу з великим відривом.

Юрій Борщ

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта