«Укргазвидобування» направить майже 20 мільйонів на Харківщину

24.03.2015 15:48 Влада
У ході зустрічі з керівництвом «Укргазвидобування» досягнута домовленість про те, що Харківська область є пріоритетною в діяльності цього підприємства з надання регіонам додаткових фінансових ресурсів.

«Мова може йти не стільки про підтримку, скільки про спільну роботу між Харківською облдержадміністрацією та державним підприємством «Укргазвидобування», яке входить в структуру НАК «Нафтогаз України», - зазначив губернатор Ігор Райнін.

За словами голови ХОДА, в ході зустрічі були досягнуті попередні домовленості про те, що ПАТ «Укргазвидобування» в 2015 році профінансує роботи з капітального ремонту, реконструкції та будівництва об'єктів житлово-комунальної та соціальної сфер області. Зокрема, мова йде про капітальний ремонт водопроводів, систем опалення, покрівель, навчальних закладів, будинків культури, протитуберкульозних диспансерів в районах області, а також про будівництво спортивного залу в Золочівській загальноосвітній школі №2 та фізкультурно-оздоровчого комплексу в Первомайському. Обсяг фінансування - 18 млн. 996,25 тис.грн.

Як розповів заступник губернатора Євгеній Шахненко, ПАТ «Укргазвидобування» на території Харківської області проводить роботи з розвідки, буріння свердловин, видобутку газу та інші роботи згідно їх регламенту. «Вони знаходяться на нашій території, користуються нашими дорогами, у них працюють жителі Харківської області. Тому на початку кожного року ми просимо НАК «Нафтогаз України» та ПАТ «Укргазвидобування» про те, щоб вони допомагали нам в соціально-економічному розвитку територій нашої області. Це і дороги, і лікарні, і школи, і покрівлі, ремонти водопроводів та інші роботи, які необхідні і які хвилюють жителів нашої області», - сказав заступник голови ХОДА.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта