Води немає у Барвінковому Харківськї області. Проблему вирішує ХОДА

24.07.2012 13:42 Влада
Троє мешканців м. Барвінкове сьогодні вранці прийшли до будівлі облради з вимогою повернути водопостачання у місті.

Для участі в акції приїхали троє місцевих жителів. Один з них, Вадим Осадчий, розповів, що води немає у всьому Барвінкове з 23 червня.

Місцеві жителі відзначили, що воду доводиться купувати, і "на цьому вже стали нагрівати руки". Так, воду раніше продавали по 30 коп. за літр, зараз вже по 75 коп.

Як повідомив сайт ХОДА, воду у місті Барвінково дадуть найближчими днями. Станом на 23 липня 2012 року свердловина працює у випробувальному режимі. Здійснюються підготовчі роботи для подачі питної води мешканцям, а саме – промивка та хлорування мереж, що є необхідною умовою для подачі води в мережу відповідно до вимог державних санітарних норм України.

Секретар Барвінківського міськради Галина Блудова підтвердила, що в частині міста немає води з 24 червня. За словами Блудової, вийшла з ладу свердловина, яка постачала водою більшу частину райцентру. "Цією свердловині 14 років, і її досі не ремонтували", - зазначила секретар міськради. Вона також повідомила, що весь цей час в Барвінкове був організований підвіз безкоштовної технічної та питної води. "Крім основної в Барвінкове є ще резервні свердловини, тому районна лікарня весь цей час була з водою", - зазначила Блудова. За її словами, основна міська свердловина вже відремонтована і водопостачання в місті буде відновлено через день-два.

 

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта