Як боротися з сепаратизмом, тероризмом і корупцією. Силовики Харківщини зібралися на велику нараду (ФОТО)

26.09.2014 14:55 Влада
Фото прокуратури Харківської області Фото прокуратури Харківської області

Сьогодні у прокуратурі області під головуванням прокурора Харківської  області Юрія Данильченка відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів.

У засіданні взяли участь голова облдержадміністрації Ігор Балута та керівники силових структур регіону.

Основний акцент роботи наради був зосереджений на стані боротьби зі злочинністю, корупцією, протидії проявам тероризму і сепаратизму, виявлення джерел їх фінансування.

Відкриваючи нараду, прокурор області наголосив, що в умовах, коли суспільство знаходиться під загрозою посягання на державний устрій, необхідна чітка скоординована діяльність усіх правоохоронних структур для  боротьби з сепаратизмом.

- Головне - бути не у захисті, а вести наступальну боротьбу з сепаратизмом, який має за мету знищити нашу державу. Ми зобов'язані встановити джерела фінансування сепаратизму та вжити заходи щодо їх ліквідації, - наголосив очільник прокуратури області.

Вперше у прокуратурі на нараду  було винесено питання, порушене громадськістю.

Як повідомлялося раніше, прокуратурою області спільно з представниками громадської організації «Штаб моніторингу діяльності правоохоронних органів міліції» розробляється механізм  боротьби з незаконним продажем сурогатного алкоголю тощо.

Під час наради обговорювалася проблема торгівлі сурогатним алкоголем, курильними сумішами (спайсами),  контрабандними тютюновими виробами.

За її підсумками прийнято низку рішень, у тому числі про створення спільних робочих груп для здійснення протидії цим проявам, моніторингу ситуації в області з вказаних питань, проведення спільних перевірок на предмет законності реалізації спиртних напоїв, "спайсів", особливо для молоді, тютюнових виробів , паливо-мастильних матеріалів.

Автор: Администратор сайта