Як водолази у Харкові пірнають за людьми під лід (ФОТО)

11.01.2013 12:32 Влада
фото Ігоря Тесло фото Ігоря Тесло
Сьогодні на території Журавлівського гідропарку відбулися заняття по відпрацюванню практичних дій по рятуванню людей, які провалились під лід.

За словами заступника начальника управління оперативного реагування Головного територіального управління МНС у Харківській області полковника служби цивільного захисту Олега Бєлая участь у навчаннях взяли фахівці спеціальних обласних рятівних служб і підрозділів.


- Ми традиційно проводимо такі важливі профілактичні заходи, - підкреслив Олег Бєлай.


- Сьогодні всі мали змогу ознайомитися зі злагодженими діями водолазів, які продемонстрували техніку рятування людей, які провалилися під лід. До того ж, з рибалками цього гідропарку та й взагалі з людьми, які тут грають у хокей чи катаються на санках, провели роз'яснювальну роботу щодо безпечного поводження на льоду. А ще кожному вручили тематичні пам'ятки “Про правила безпечної поведінки на льоду”.


Також слід зазначити, що постійно зміцнюється матеріально-технічна база Головного територіального управління МНС. Ось і в кінці минулого року на машинний парк поповнився чотирма автомобілями першої допомоги на озброєнні яких є і обладнання для рятування потопаючих.


Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта