Як затримували бойовика з "Оплоту" (ВІДЕО)

23.01.2015 07:33 Влада
У Харківській області затримали бойовика незаконної організації “Оплот”.

 Про це написав у Facebook радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

“22 січня в рамках здійснюваних Службою безпеки, МВС та органами прокуратури спільних антитерористичних заходів СБУ було проведено у Первомайському Харківської області спецоперацію із затримання бойовика "Оплоту", - написав М. Лубківський.

За даними спецслужби, 35-річний мешканець м. Первомайського брав участь у бойових терористичних діях на боці "ДНР" у районі міст Старобешево, Докучаєвськ Донецької області.

“Під час затримання, яке проводилося із задіянням бійців спецпідрозділу СБУ "Альфа", бойовик чинив опір та намагався втекти. В ході проведення подальших слідчих дій у гаражі, який належить затриманому, було вилучено стрілецьку вогнепальну зброю: пістолет Макарова, револьвер "Наган", гвинтівку у розібраному стані, а також боєприпаси до них”.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта