Які об'єднані громади з'являться в області найближчим часом

16.02.2018 13:35 Влада
Фото: MABE Фото: MABE
Цього року в квітні у Харківській області планується створення ще п'яти об'єднаних теритрріальних громад. Про це 14 лютого повідомила голова ХОДА Юлія Світлична.

— Ми вже об’єднали 12 громад, і вони ефективно працюють. Головне для нас — не кількість об’єднань, а їх якість. На квітень цього року заплановано створення ще п’яти нових об’єднань, — розповіла Юлія Світлична.

Як повідомила директор Центру розвитку місцевого самоврядування у Харківській області Діана Баринова, на Харківщині планують провести вибори у чотирьох громадах: Великобурлуцькій, Циркунівській, Пісочинській та Старовірівській ОТГ. Також до вже існуючої Чкаловської ОТГ планує приєднатися Граківська сільська рада.

За словами Діани Баринової, орієнтовно вибори відбудуться у квітні, а зараз громади чекають рішення Центральної виборчої комісії.
Нагадаємо, на сьогодні у регіоні вибори відбулися у Старосалтівській (Вовчанський район), Чкаловській і Малинівській (Чугуївський район), Мереф’янській та Роганській (Харківський район), Зачепилівській, Золочівській, Коломацькій, Малоданилівській ( Дергачівський), Наталинській (Красноградський), Оскільській (Ізюмський) громадах.

Читайте також: Скільки грошей заробітчани надіслали додому на Харківщину

Марина Проценко