Юлія Світлична підписала меморандум про співпрацю між ХОДА та Харківським антикорупційним центром

09.02.2018 13:08 Влада
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
Метою співробітництва є підвищення ефективності використання бюджетних коштів шляхом реалізації на Харківщині проекту Європейської комісії «Боротьба з корупцією та запровадження реформ на регіональному рівні».

 Про це 9 лютого повідомили у ХОДА.

«Меморандум із громадською організацією «Харківський антикорупційний центр» надасть нам змогу спільно використати всі можливості громадського сектору та органів влади для того, щоб дійти якісних показників економії бюджетних фінансових ресурсів. Ми будемо прагнути збільшити економію в 1,5 раза, що дасть змогу будувати нові дороги, школи, об’єкти соціальної інфраструктури, амбулаторії тощо», — наголосила голова ХОДА Юлія Світлична.

Заступник голови правління ГО «Харківський антикорупційний центр» Ігор Черняк наголосив, що наразі реформа публічних закупівель оцінюється експертами як одна з найбільш вдалих у країні, а система «Прозоро» є однією з найдосконаліших у світі. Він також пояснив, що для реалізації проекту «Боротьба з корупцією та запровадження реформ на регіональному рівні» Європейська комісія обрала кілька пілотних регіонів, у тому числі Харківщину.

Читайте також: Китай допоможе побудувати під Харковом потужну сонячну електростанцію

Микола Мельник