Заступник Добкіна розповів, чому та куди йде

18.02.2014 12:10 Влада
фото Інни Пирлик фото Інни Пирлик
Заступник голови ХОДА Ігор Шурма сьогодні дав підсумкову прес-конференцію, у зв’язку з переходом на інше місце роботи.

- Основна причина моєї зустрічі з вами — це моє щире прагнення сказати представникам засобів масових інформації "дякую", - сказав Ігор Шурма на початку прес-конференції.

Він додав, що просить вибачення у тих журналістів, на кого хоч раз підвищив голос.

Також сказав, що позитивна робота чиновника залежить від журналістів. І що він завжди намагався бути щирим і казати правду.

Потім Ігор Шурма пояснив, чому саме  йде з посади віце-губарнатора.

- Причина № 1 — це особисті сімейні причини. Я мушу рахуватися з тим, що в мене є батьки, є дружина, яка біля батьків, і я мушу їм надати преференції, - сказав Ігор Шурма.

Читайте також: Ігор Шурма про події у Києві: обох боків плачуть матері

Він додав, що для нього головне — сімейні цінності.

- Те, що я їду в місто Львів, — це моя громадянська позиція, - сказав Ігор Шурма.

Він додав, що працюватиме у Львівській облдержадміінстрації.

Віце-губернатор зізнався, що сумуватиме за Харківщиною і її проблемами перейматиметься ще довгий час, адже 99,99 % людей, яких він знав на тут, — це хороші люди.

- Завтра мій останній робочий день і я його відпрацюю до кінця, - сказав Ігор Шурма. І додав, що уже завтра ввечері повернеться до Львова.

Віце-губернатор також запевнив, що не потрапив під скорочення.

Нагадаємо, що посаду заступника голови Харківської облдержадміністрації з соціальних питань Ігор Шурма обіймав з 13 квітня 2010 року. За цей час в Харківській області було проведено успішне реформування роботи швидких, згідно із Законом України "Про екстрену медичну допомогу". Також під керівництвом Ігоря Шурми, на Харківщині як у пілотному регіоні, всі карети швидких були оснащені системою GPS-навігації.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта