Дергачі отримали від благодійників корми для безпритульних тварин

15.05.2023 14:52 Дергачі

Дергачівська громада Харківської області отримала близько 1000 кілограмів (82 коробки) кормів для безпритульних тварин.

Про це повідомляє медіа «Слобідський край» з посиланням на начальника Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренка.

«Розподіл та передача кормів відбудеться згідно сформованих заявок від старост старостинських округів і мешканців, які здійснюють догляд за безпритульними тваринами на території громади», - повідомив Вячеслав Задоренко.

За його словами, допомога надійшла за сприяння депутата Дергачівської міської ради Олексія Степаненка, завдяки Міжнародному фонду захисту тварин «Fundacja Miedzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierzat Viva!», благодійної організації «Спілка волонтерів Харкова» та волонтерів Дмитра Сабанова і Карини Морозової

«Ця допомога надзвичайно важлива для тварин, які внаслідок війни залишились без господарів. Щиро вдячні благодійникам!», - написав Вячеслав Задоренко.

Нагадаємо, у місті Дергачі відбувається видача посадкової картоплі жителям громади по 50 кг на родину. А родини з дітьми та люди з інвалідністю можуть отримати ходунки і дитячі коляски.

Також у Дергачівській громаді проводять реєстрацію домогосподарств, які постраждали внаслідок бойових дій. Грошову допомогу надасть міжнародна гуманітарна організація «Mercy Corps». 

Головні новини Дергачі читайте на нашому сайті. 

Автор: Галина Гришко