У харківських браконьєрів у мішку знайшли єнота (ФОТО)

28.11.2014 07:00 Агропром
фото прес-служби ГУ МВСУ у Харк. обл. фото прес-служби ГУ МВСУ у Харк. обл.
До Балаклійського райвідділу звернувся місцевий єгер, який повідомив про виявлення в ході патрулювання 2-х браконьєрів із здобиччю.

Під час огляду в човні, який належить 46-річному мешканцю селища Червоний Донець, було вилучено мисливську рушницю, на яку ні він, ні його 60-річний товариш не мали офіційного дозволу. Наразі зброю направлено на судово-балістичну експертизу.

До появи рейдової бригади браконьєри вже встигли наловити риби - щук та окунів. Крім цього, у човні правоохоронці знайшли єнота, якого чоловіки тримали у мішку. Бідолашний був у жалюгідному стані.

- Тварина вже переодягнулась в цінне зимове хутро. Тому єнота скоріш за все браконьєри збирались «перетворити» на шапку, – коментує подію старший слідчий Балаклійського РВ ГУМВС України в Харківській області капітан міліції Сергій Мирошніченко. – За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 248 (незаконне полювання) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3-х років, з конфіскацією знарядь і засобів полювання та всього добутого.

Шановні громадяни! У випадку, якщо вам стало відомо про факти браконьєрства, просимо в обов’язковому порядку повідомляти про них до органів міліції.

Автор: Администратор сайта