Відомий кухар та ведучий відвідав один з харківських підрозділів 92-ї ОШБр (фото)

30.03.2024 19:15 Новини
Фото: 92 ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка Фото: 92 ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка

Відомий кухар та ведучий Ектор Хіменес-Браво відвідав один з підрозділів 92-ї ОШБр – Ахіллес – батальйон ударних БпАК 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на офіційну сторінку 92-ї ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка.

«На балькон!» він не відправляв, а лише захоплювався тим, як захисники облаштували кухню і невпинно працюють над знищенням ворога.

– Я щиро захоплююсь нашими воїнами і вважаю своїм обов’язком їх підтримувати. Медійні люди як ніхто повинні використовувати свій статус на благо України. Тому у своїх соцмережах я вкотре закликав підписників підтримати збір на дрони, і ми це зробили. Чергова партія безпілотників сьогодні доставлена до батальйону «Ахіллес», – прокоментував візит Ектор.

Ектор Хіменес-Браво відвідав харківську 92 ОШБр

Ектор Хіменес-Браво відвідав військовослужбовців харківської 92-ї ОШБр / Фото: 92-га ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка

Нагадаємо про історію військовослужбовця Андрія – снайпера 92-ї ОШБр. У військо чоловік прийшов задовго до повномасштабного вторгнення. Він каже, що найголовніше у роботі снайпера – мати гарне фізичне здоров’я та з повагою ставитися до своєї зброї.

Також командир роти з харківської бригади розповів про війну. Євген – командир роти в 92-й ОШБр. Чоловік родом з Донецької області. Там навчався в суворівському училищі, а потім вступив до Харківського університету імені Ярослава Мудрого та здобув юридичну освіту. Він міг не ставати до лав ЗСУ, але пішов через власні переконання та відчуття морального обов’язку перед країною.

Автор: Валерія Ткаленко