Бізнесмени Харківщини ідуть в атаку. Плани вже складено

26.02.2014 12:10 Економіка
http://hronika.info/ http://hronika.info/
На захист своїх інтересів малий та середній бізнес у Харкові залучатиме мобільні групи активістів.

До їхнього складу мають увійти бізнесмени-активісти, представники громадської ради при міліції, телебачення, охорона...

Це необхідно для того, щоб відстояти бізнес від неправомірних посягань під час різноманітних перевірок.

- Ми готові хоч завтра створити такі групи швидкого реагування, - говорить президент Асоціації приватних працедавців Олександр Чумак. - До цієї роботи також потрібно підключати юристів, активістів, журналістів.

Зокрема, у Харкові йдуть розмови про створення громадського телебачення, тож журналістів звідти планують залучати для стрім-трансляцій того, що відбувається у підприємця під час перевірок.

Підприємці говорять, що сьогодні першочергово слід відвоювати просту зрозумілу систему податків. Після цього автоматично ліквідується корупція, візити прокурорів, різних інспекторів, не знадобиться захист громадських організацій.

Адміністрація малого та середнього бізнесу Харківської області готується повідомити всі правоохоронні органи про ініціативу скасувати будь-які перевірки малого та середнього бізнесу. Також завтра, 27 лютого, обіцяють звернутися до Харківської податкової інспекції щодо скасування податкових квартальних перевірок.

Читайте також  ХАРКІВСЬКІ ПІДПРИЄМЦІ ПРОПОНУЮТЬ ЗРОБИТИ ПОДАТКОВУ АМНІСТІЮ

ХАРКІВСЬКИЙ БІЗНЕС ГОТОВИЙ ПИСАТИ ЗАКОНИ РАЗОМ ІЗ НОВОЮ ВЛАДОЮ 

На черзі - прокуратура та прикордонна служба. Підприємці самоорганізовуються і готові регулювати будь-який тиск на бізнес.

- Ми повинні мати право знати, куди йдуть наші податки, ми повинні активізувати суспільну думку бізнесу. В Україні 6 млн суб'єктів бізнесу, і від імені цих мільйонів варто виступати з ініціативами перед Парламентом України. Тоді будь-яка влада рахуватиметься з бізнесом, - зазначає Олександр Чумак.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта