Магазин із товарами від в'язнів викликав ажіотаж серед харків'ян

24.05.2013 10:33 Економіка
http://www.getyourmillion.ru/ http://www.getyourmillion.ru/
У Харкові по вул. Академіка Вальтера відкрився магазин “Азбука смаку”, у якому реалізується екологічно чиста продукція.

Про це сьогодні повідомив голова Державної пенітенціарної служби України генерал-лейтенант внутрішньої служби Олександр Лісіцков.

Туди високоякісне продовольство постачається з Дергачівської виправної колонії №109, де серйозно займаються сільським господарством. Там за доступними цінами реалізовуються екологічно чисті продукти, а головне з першого дня він сподобався харків'янам і там уже є черги.

Учора побував у парку імені Горького і був вражений його красою, - розповів Олександр Лісіцков. - Сподобалося і те, що чимало побаченого, а це урни, лавки, забори зроблені руками наших підопічних. Ось так разом з Харківською обласною владою співпрацюємо і отримуємо позитивний результат у різних напрямках.

Голова Дергачівської райдержадміністрації Андрій Руденко зазначив, що в районі налагоджена взаємовигідна співпраця з керівництвом Дергачівської виправної колонії №109. Звідти в населених пунктах зі знижками встановлюються виготовлені дитячі майданчики, лавки, урни. Взамін колонія отримує пільги по сплаті за землі, де веде сільськогосподарську діяльність.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта