У Пісочині замість котеджів з'являться багатоповерхівки

27.08.2014 12:40 Пісочин
http://pravo-znaty.org.ua/ http://pravo-znaty.org.ua/
У Департаменті містобудування та архітектури Харківської облдержадміністрації розповіли, на що слід чекати мешканцям мікрорайону «Мобіль».

Цього року у профільному Департаменті розглядали вісім детальних планів територій Харківської області щодо змін їхнього цільового напрямку. Зокрема, вирішувалося питання землі в мікрорайоні «Мобіль» смт Пісочин. Раніше ця територія передбачалася для котеджної забудови. 

- Сьогодні у зв'язку з тим, що ця територія отримала інженерну інфраструктуру, там є школа, дитсадок, торговельні майданчики, було прийнято рішення і розроблено детальний план: на території котеджної забудови спроектовано квартал багатоповерхових будинків із повною сучасною інфраструктурою, - повідомив директор Департаменті містобудування та архітектури Харківської облдержадміністрації Михайло Рабінович.

Читайте також: НА ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖПРОМ ЧЕКАЄ РЕКОНСТРУКЦІЯ ТА ІНВЕСТИЦІЇ?



Разом із тим Михайло Рабінович привів протилежну ситуацію  у Первомайському. У місті був запроектований великий мікрорайон для харківських газовиків. Частину будинків вдалося реалізувати, як і  розпочати будівництво серйозної інфраструктури. Та через економічну ситуацію другий десяток років цей район не освоюється. Інвестори ж зацікавлені у цій території. Таким чином там, навпаки, був розроблений детальний план побудови котеджного містечка.

Тетяна Василець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта