Зміївська ТЕС відновить роботу протягом трьох тижнів - заступник губернатора

25.05.2015 14:24 Економіка
ua.korrespondent.net ua.korrespondent.net
Робота станції була призупинена у п’ятницю через те, що закінчилися запаси вугілля. Але найближчим часом "Центренерго" відновить поставки.

За інформацією заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка, централізовані поставки вугілля на ТЕС (які здійснює ПАТ "Центренерго") були призупинені через те, що вугілля знаходиться на окупованій території.

- Зараз це не так страшно, але наближається опалювальний сезон. І якщо Зміївську ТЕС буде “лихоманити”, то постраждає і селище Комсомольський, яке повністю підключене до неї, - говорить Євгеній Шахненко.

За його словами губернатор Ігор Райнін обговорював цю проблему із профільним міністром, і ХОДА направила лист до прем’єр-міністра.

-  За останніми даними переговорів з “Центренерго”, протягом трьох тижнів вони повністю налагодять поставки вугілля на Зміївську ТЕС і запустять  роботу двох блоків, - повідомив заступник голови ХОДА.

 

Він додав, що така сама проблема і в ГРЕС “Есхар”, яка живить теплом селище Есхар. На даний момент робота станції також зупинена.

Тамара Кіч

 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта