Президент відкрив монумент Незалежності у Харкові (ФОТО)

22.08.2012 09:07 Суспільство

Президент України Віктор Янукович відкрив Монумент Незалежності України у Харкові на майдані Конституції. Свято відкриття приурочене до наступаючого Дня незалежності україни і Дня міста Харкова.

В церемонії відкриття взяли участь губернатор Харківщини Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, Харківський міський голова Геннадій Кернес, народні депутати України.

- Цей монумент символізує споконвічну мрію наших пращурів про свободу, багатовікову боротьбу за незалежність, - сказав Президент. - В той же час — прагнення і волю сучасних українців до нових перемог і звершень. Наша незалежність, власна держава — надбання кожного громадянина України, незалежно від національності, мови спілкування та місця проживання.

Віктор Янукович зазначив, що Харків завдяки науковому і виробничому потенціалу, а також досвіду у соціальній сфері, посідає особливе місце в процесі розвитку держави

- Вашим містом може пишатися Україна. Зусиллями і невтомною працею харків'ян примножуються досягнення України, - підкреслив Гарант.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта