Як витягали людей з вікон "Хартрону". Ексклюзивні фото та відео очевидців

08.01.2014 14:58 Суспільство
Сьогодні в одному з корпусів заводу "Хартрон" сталася пожежа. Як стверджують джерела "СК", пожежа сталася внаслідок вибуху.

Також наш співрозмовник розповів, чому люди не змогли врятуватися з цехів у арендованих приміщеннях. За інформацією з власного джерела "СК", після вибуху у корпусі автоматично вимкнулося електропостачання і замки на дверях цехів, що у корпусі,  заблокувалися. Таким чином, люди, що в момент вибуху знаходилися у цехах, не могли вийти з приміщень.

Інші свідки страшної трагедії розповіли, що причиною пожежі став вибух плавильної печі.

- Майстерня знаходиться на четвертому поверсі і коли почалася пожежа, деякі працівники намагалися врятуватися, вистрибували з вікон. До приїзду "швидкої " дві людини розбилися на смерть , - розповіли очевидці кореспонденту "Комсомольської правди".
 
Інші шестеро загинули під завалами - після вибуху частина стіни обрушилася на людей. Разом пожежа забрала життя вісьмох.
 
Пожежу гасили більше двох годин. За цей час встигло вигоріти 250 кв. м на четвертому та п'ятому поверхах будівлі. У підсумку 22 співробітника фабрики вдалося врятувати, семеро перебуває в лікарні у важкому стані.
 
Представників ЗМІ на територію заводу не пускали. Вхід на режимне підприємство строго за перепустками.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта