Замість електричок Харків – Бєлгород з 10 серпня курсуватимуть два прискорених поїзди - РЖД

03.08.2012 09:05 Суспільство
Два українських прискорених поїзди курсуватимуть з 10 серпня за маршрутом Харків-Білгород. Електричок не буде.

З метою впорядкування пасажирських перевезень на маршруті Бєлгород - Харків з 10 серпня 2012 змінюється порядок курсування поїздів приміського міждержавного пасажирського сполучення, повідомляє сайт Російської залізниці (РЖД).

Приміські перевезення по маршруту Бєлгород - Наумівка - Бєлгород будуть здійснюватися п'ятьма поїздами російського формування.

За маршрутом Харків - Козача Лопань - Харків перевезення будуть здійснюватися поїздами українського формування.

Для збереження міждержавного сполучення між Росією і Україною на додаток до вже наявного прискореного поїзду "Князь Володимир" формування ВАТ "ФПК" додатково призначається ще один прискорений поїзд підвищеної комфортності формування ВАТ "ФПК" відправленням з Харкова о 08:50, прибуттям в Бєлгород в 11:15. У зворотний рейс потяг буде відправлятися з Бєлгорода в 14:43 і прибуватиме до Харкова в 15:10 (час місцевий).

Поїзд підвищеної комфортності "Князь Володимир", що курсує безупинно по маршруту Бєлгород - Харків, відправляється з Бєлгорода в 8:55 прибуттям до Харкова о 9:21. У зворотний рейс із Харкова поїзд відправляється в 14:59 прибуттям в Бєлгород в 17:21 (час місцевий).

Джерело: РЖД
Автор: Администратор сайта