Сергій Бабкін розповів, навіщо сів у крісло відомого талант-шоу

04.02.2017 10:00 Культура
Фото з соцмереж Фото з соцмереж
Сергій Бабкін – український актор і музикант, у минулому – учасник популярного реггі-колективу «5’nizza». Цього року він уперше сів у крісло тренера телевізійного талант-шоу «Голос країни».

До цього часу співак у подібних телешоу участі ніколи не брав, тому пропозиція стати одним з тренерів проекту виявилася для нього одночасно абсолютною несподіванкою і приємною новиною. Сергій Бабкін каже, що хоч і не любить усякі різні телешоу, цей проект йому до вподоби, адже в ньому є музична цілеспрямованість, повідомив Karabas Live.

– Спершу я, звичайно, побоювався давати свою згоду, а потім подумав: якщо мене обрали, значить, у нашій країні в музичному плані я особистість, гідна стати тренером такого проекту, – розповів Сергій Бабкін. – Це означає, що моєму смаку довіряють, а для музиканта й автора це дуже важливо.

Також артист відзначив, що спочатку він почував себе не в своїй тарілці, проте згодом пристосувався, подивився, як почуваються в цьому середовищі його колеги та «добрав смаку».

Артист переконаний, що хоча публіка його знає менше, аніж зіркових колег – Тіну Кароль, Потапа чи Джамалу, але проект допоможе відкрити його творчість ширшому колу людей.

– У перший день «сліпих прослуховувань» я дуже сильно хвилювався, як перед кожним концертом або виставою, – зазначив тренер-новачок. – Але потім колеги по тренерським кріслам, глядачі в залі вселили в мене впевненість. Я зосередився на тому, яку команду хочу зібрати. Я можу не звертати уваги на помилки, вокальні неточності, але якщо учасник повністю занурений у матеріал, якщо він хоче передати те, про що співає – це та людина, яку я шукаю.

Проте на роль педагога харківський співак не претендує, він каже, що нікого з команди навчати не збирається, його завдання швидше – «допомогти».

Детальніше про харківського співака та актора та його участь у популярному шоу читайте у статті.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта