Автор кліпу “Привіт, Америка” витратив на зйомки сім тисяч і хоче судитися

29.05.2013 08:01 Культура
http://ru.tsn.ua/ http://ru.tsn.ua/
Автор кліпу Назарій Павлеса має намір подати скаргу до суду на тих, хто незаконно виклав його творіння у мережу.

Чоловік розповів, що не викладав кліп в Інтернет, - передає “Комсомольська правда в Украине”.

"Кліп у мене вкрали. Я збирався отримати на нього авторські права і продати місцевому телеканалу. Документи подав 27 квітня і 28 червня буде готовий патент. Після попереднього перегляду на кафедрі я здав диск з кліпом до вишу. Не знаю, хто скопіював його в Мережу, хто хоче нажитися на моєму горі. Може бути хтось із однокурсників? Я готовий подавати до суду", - заявив Назарій Павлеса.

Зйомки кліпу обійшлися автору у 7200 гривень. Адже платити довелося за все: за еротичний костюм героїні Катрін, роботу її напарника Андрія, номер готелю, де відбувалося дійство. У той же час їхати до США Назарій Павлеса не збирається, апелюючи до свого патріотизму.

"Я українець, я патріот, але тепер вже і не знаю. Хтось може не сприймати мою творчість, але потрібно поважати і тих, хто сприймає. Якщо в Україні люди не готові до того, що я роблю, я поїду до іншої країни. Мені тут зруйнували все - і життя, і здоров'я", - додав він.
До речі, пісню "Привіт, Америка" хлопець створив ще в 2008 році, але тільки зараз зміг зробити кліп. Складності почалися ще в процесі роботи. Хлопець Каті-Катрін не хотів, щоб вона знімалася у відвертому кліпі. Він навіть дзвонив Назарію і погрожував.

"Але Катя сама хотіла працювати, - стверджує режисер. - Я їй кілька разів казав: "Ти можеш відмовитися", а вона хотіла. У Каті гарний голос, вона мріє стати співачкою".

Наразі Катрін дуже засмучена і хоче, щоб кліп видалили.

"Вона плакала. Хоче, щоб з Інтернету прибрали ролик. Дуже, дуже неприємно", - сказав режисер.

Нагадаємо, у еротичному скандальному кліпі українка показала, як вийти заміж у США.

Автор: Администратор сайта