Болгарські художники створили в Харкові мурал

30.10.2017 16:15 Культура
Фото: city.kharkov.ua Фото: city.kharkov.ua
Мурал висотою 14 метрів презентували 30 жовтня відомі болгарські художники Arsek & Erase на будівлі по вулиці Юр'ївській, 7 у Московському районі.

Малюнок загальною площею 180 кв м було створено в рамках фестивалю «Мура-фест-2017», який цього року проходить у Харкові вперше. Організатори фестивалю — управління інвестиційного розвитку та іміджевих проектів міської ради і творча група «Kailas-V» — запросили прикрасити місто новим арт-об'єктом відомих болгарських худоджників і дизайнерів Arsek & Erase. Творчість цього тандему відома більш ніж у 32 країнах, вони є постійними хедлайнерами графіті-фестивалів Євросоюзу. У дуеті молоді люди працюють вже 17 років, а на їхньому рахунку більше 1 тисчі робіт. Про це повідомили у прес-службі Харківської міської ради. 

«Ми вперше приїхали в Україну, нам дуже сподобалося ваш місто. Трохи погода засмутила — холодно і дощить сьогодні, але ми все одно дуже щасливі тут знаходитися. Мурал — це подарунок усім харків'янам від нас. Ми сподіваємося, що він сподобається жителям міста», — зазначив Arsek.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта