МастерШеф: Чи буде кохання між свинаркою та Ектором, розповів учасник шоу

20.11.2012 15:03 Культура
Про стосунки учасників між собою та про ставлення суддей проекту розповів учасник шоу, харків'янин Олександр Білодід.

Кор.: На шоу явно простежується розподіл учасників на два табори. Такі само стосунки і в реальному житті?

– Я б назвав цю ситуацію холодною війною. Звичайно, не всі зійшлися характерами. Кожний розуміє, що є учасники, які йому симпатизують, і навпаки. Проте, ми всі живемо разом, і спілкуватися все одно якось потрібно. У той же час те, що буває під час конкурсів – це швидше емоції, ніж справжні стосунки.

Кор.: А можете назвати когось, хто справді став вашим другом?

– Зараз я спілкуюся з Михайлом Сосновських, Єлизаветою Глинською, Анною Заворотько. Хоча мені так само імпонують і Віталія Іващенко, і Геннадій Цаюк. А взагалі мені сподобалася вся двадцятка, хоча зараз мені й кажуть, що я дивлюся на світ крізь рожеві окуляри (сміється).

Кор.: І все ж таки, за якими критеріями ви поділялися на команди під час третього конкурсу: за симпатіями чи за здібностями?

– Якось так виходило, що мої симпатії завжди були на боці більш здібних. А якщо серйозно, то Владислав Малахов, коли вперше вибирав команду, сформував червоних. Туди потрапив я, Михайло, Ліза, Аня, Іванка. Тоді Владиславу вдалося визначити оптимальний склад.  Можливо, це була випадковість, або він дійсно так розбирається у людях. З того часу ми й здружилися. Так, мені хотілося попрацювати і з іншими учасниками. Наприклад, з Віталієм Барилком чи Ігором Папаяні. З кимось сподобалося, з іншими – ні.

Кор.: У першому сезоні виразно простежувалася любовна лінія у стосунках між учасниками, а також між одним із суддів та учасницею. Чи є щось подібне в цьому сезоні?

– В учасників цього року якось не склалося. Є або одружені та заміжні, або просто не сходяться характерами. На початку проекту Денис Цигуй пробував залицятися до Тані Немирович, але у них нічого не вийшло. Фіона Шрека не прийняла і роман закінчився, не встигши початися (сміється). Попереду ж глядачів чекає ще одна любовна лінія з Ектором.

Ірина Гудзь, матеріал з газети "Слобідський край" №135 від 10.11.2012

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта