Міжнародний конкурс краси пройде в Харкові

28.02.2017 10:18 Культура
Фото: segodnya.ua Фото: segodnya.ua
Конкурс краси «Miss Kharkiv International» пройде у Харкові 28 березня

У конкурсі «Miss Kharkiv International» візьмуть участь представниці різноманітних національно-культурних об'єднань міста - з Кореї, Греції, Афганістану, Таджикістану, Грузії, Узбекистану, Вірменії, Казахстану, Пакистану, Індії, Африки, Польщі, Ізраїлю та Азербайджану. Дівчата представлять свої країни і звичаї своїх народів, а щоб це було видовищно, гарно та запам'яталося харків'янам, - допоможуть їм у цьому професійні режисери та хореографи. Про це повідомляє сайт Харківської міської ради. 

Мета конкурсу - показати культуру різних народів та акцентувати увагу на толерантному ставленні до людей різних національностей, які проживають у Харкові, повідомляють організатори конкурсу.

Харків'яни перемогли на молодіжному чемпіонаті України з тхеквондо

Конкурс краси «Miss Kharkiv International» пройде 28 березня у бальному залі готелю «Premier Palace Hotel Kharkiv». Початок заходу - о 18:30.

Вперше конкурс пройшов у Харкові в 2011 році. Тоді переможницею стала представниця Індії Дісмі Дішу. У 2013 році перемогу здобула конкурсантка від афганського національно-культурного об'єднання Емілія Шах, а у 2014 році - представниця Грузії Мальвіна Турадзе. Переможницею 2015 року стала кореянка Олександра Пак, а у торік титул «Miss Kharkiv International» завоювала представниця Грузії Крістіна Даменіа.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта