У Харкові розфарбують частину вулиці

17.08.2016 13:06 Культура
Фото:mesta.kiev.ua Фото:mesta.kiev.ua
До Дня міста у Харкові пройде Міжнародний фестиваль стріт-арту «Kharkiv smART Fest».

Про це повідомили у Харківській міській раді. За словами начальника відділу Департаменту міжнародного співробітництва Харківської мерії Юлії Згурської, художники малюватимуть на стіні з плит за адресою: вул. Клочківська, 94.

- На цій стіні 38 плит, загальна площа графіті складе 311 кв. м. Наші гості з інших країн будуть малювати свої міста, українські художники малюватимуть картини, присвячені містам-побратимам і партнерам Харкова, - повідомила Юлія Згурська.

Солодкий ярмарок у Харкові: пасічники розповіли, як правильно обрати мед (Фото) 

У фестивалі візьмуть участь художники з Нюрнберга (Німеччина), Кутаїсі, Тбілісі (Грузія), а також з Києва, Львова, Одеси і Харкова.

Митці  вже почали роботу над створенням графіті, її результат представлять в День міста, 23 серпня. 

Довідка. Ідея «Kharkiv smART Fest» належить Департаменту міжнародного співробітництва, творчій групі Kailas-V, яка створила в Харкові безліч відомих Муралів, а також студентці Харківського національного економічного університету Лідії Ефимовій, яка брала участь в конкурсі туристичних проектів «Я люблю Харків». Фестиваль пройде у рамках I Міжнародної асамблеї міст-побратимів і партнерів Харкова (21-25 серпня 2016 р. ). Станом на серпень 2016 р. у Харкова - 28 міст-побратимів і партнерів у 19 країнах світу.

Максим Грек

Автор: Администратор сайта