У парку Горького пройде ярмарок спорту

09.09.2016 15:15 Культура
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Третій спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця» відбудеться в суботу, 10 вересня, в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького.

У ярмарку візьмуть участь 73 спортивні федерації міста, які представлять свої види спорту.

Ярмарок проходитиме на декількох локаціях. На головній сцені організатори проведуть фітнес-фестиваль, на центральній алеї пройде виставка спортивних клубів та організацій, на спортивних майданчиках - турніри з різних видів спорту: міні-футбол, волейбол, теніс та ін.

Взяти участь у змаганнях можуть всі бажаючі. Для цього потрібно зареєструватися 9 вересня з 9:00 до 20:00 в парку в наметі «Kharkiv Sport City» або там же в день ярмарку. На всіх учасників чекають призи.

Скачки на конях та фестиваль борщу відбудуться на Харківщині

О 12:00 біля головної сцени відбудеться парад федерацій, після чого - вшанування олімпійців.

Крім того, в парку проходитимуть показові виступи федерацій з єдиноборств, середньовічні баталії. Також будуть представлені екстремальні види: паркур, ролер-спорт, брейкданс. Вперше буде представлений бампербол - гра в футбол, коли футболісти знаходяться всередині куль.

Ярмарок спорту пройде з 10:00 до 19:30. Відвідати його можуть усі бажаючі.

Організатор спортивного ярмарку - Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту. Для отримання додаткової інформації можна звертатися за тел .: (057) 760-75-81.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта