Автомобіль ціною у здоров'я: історія пожежника із Харківщини (ФОТО)

Фото Ірини Гудзь Фото Ірини Гудзь
Постраждалому пожежнику Євгену Кизименко сьогодні вручили ключі від нового авто Daewoo Lanos.

Євген Кизименко отримав тяжкі травми при гасінні пожежі у селі Борщівка Балаклійського району 27 січня 2012 року. На хлопця обвалилися балки у домі, де був пожар. З цього часу пожежник перебував на лікуванні в опіковому центрі міської лікарні швидкої медичної допомоги. Зараз же Євген чекає на протез лівої голені та ортез на правий променевозап'ястний суглоб, проходить курс реабілітації.

Підтримати пожежника та подарувати йому спеціально обладнаний автомобіль до Українського науково-дослідницького інституту протезування приїхали губернатор Михайло Добкін та харківський міський голова Геннадій Кернес.

. Зараз найголовніше, щоб він зміг морально повернутися до життя. У фізичному відновленні допоможуть лікарі, родичі, друзі, а морально Євген може допомогти собі тільки сам. Ми з Геннадієм Адольфовичем зробили найменше - ми дали йому можливість повноцінно пересуватися, а його друзі зробили все, щоб він зміг отримати після одужання роботу, - сказав Михайло Маркович.

Як розповів Євген Кизименко, після виписки із лікарні не збирається сидіти вдома. Хлопець планує повернутися до рідної пожежної частини диспетчером, а також зайнятися спортом.

Ірина Гудзь  

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта