Через аварію жителі центру Харкова залишилися без води (Оновлено)

Фото: city.kharkov.ua Фото: city.kharkov.ua
Аварійні бригади КП «Харківводоканал» усувають протікання на магістральному водоводі діаметром 300 мм на перехресті вулиць Пушкінської та Жінок-Мироносиць.

Як повідомив 27 вересня начальник служби водопровідних мереж Київського району Комплексу «Харківводопостачання» Віталій Чупандін, аварійна бригада приступила до робіт з усунення течі із самого ранку.

Зараз робочі відкачують воду під оглядовим колодязем, після чого приступлять до ремонту.

Водопостачання частини будинків тимчасово припинено. Підвіз води здійснюється автоцистернами підприємства.

Станом на 14.00 аварійні бригади КП «Харківводоканал» ліквідували протікання на магістральному водоводі діаметром 300 мм на перехресті вулиць Пушкінської та Жінок-Мироносиць.

Як повідомив сьогодні, 27 вересня, заступник директора Комплексу «Харківводопостачання» Олексій Кучеревський, аварійні бригади підприємства з самого ранку виконували роботи з усунення течі на водоводі. Спочатку робітники відкачали воду з оглядового колодязя, після чого приступили до ремонту водоводу.

«Водопостачання всіх будинків повністю відновлено. На даний момент аварійна бригада займається благоустроєм місця проведення ремонтних робіт», - зазначив Олексій Кучеревський.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта